Tastatura mecanica gaming Royal Kludge,100 taste, hotswap, RGB, Keycaps ABS double shot, wireless, cablu, 3750 mAh, RK100-ORANGE
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Tastatura mecanica gaming Royal Kludge,100 taste, hotswap, RGB, Keycaps ABS double shot, wireless, cablu, 3750 mAh, RK100-ORANGE

359,98 lei Cu TVA

302,51 lei Fara TVA

399,98 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

90.18 Lei x 4 rate

Descriere

Tastatură mecanică Royal Kludge RK100 RGB, comutator maro (negru și portocaliu)

Sunteți în căutarea unui echipament dovedit, care va funcționa la fel de bine pentru muncă și divertisment? Tastatura mecanică Royal Kludge va fi alegerea perfectă! Se va adapta la dvs. în orice fel, deoarece nu numai că vă puteți schimba liber comutatoarele în el, ci și vă puteți conecta în moduri diferite. În plus, designul său bine gândit va asigura un confort neîntrerupt în timpul utilizării, iar bateria reîncărcabilă încorporată va asigura un timp de lucru îndelungat.

Royal-Kludge/RK100-Negru-Portocaliu/6

Design atent

Ceea ce diferențiază tastatura Royal Kludge este designul său bine gândit. A fost creat cu materiale rezistente, deci demonstreaza o mare durabilitate si rezistenta. În plus, structura sa cu mai multe straturi ajută la reducerea zgomotului, astfel încât va funcționa în liniște și nu va deranja alte persoane din cameră. Este echipat cu 2 porturi USB suplimentare pe care le puteți folosi pentru încărcare și transfer de date.

Royal-Kludge/RK100-Negru-Portocaliu/1

Confort din toate punctele de vedere

Tastatura foloseste tehnologia anti-ghosting, care contracareaza lipsa de raspuns corect la apasarea mai multor butoane in acelasi timp, astfel ca vei putea juca liber si vei raspunde mereu la timp. În plus, folosește un comutator maro, ceea ce îl face foarte ușor și rapid de utilizat. Va fi perfect pentru munca de birou.

Royal-Kludge/RK100-Negru-Portocaliu/4

Adaptat nevoilor dvs

Tastatura Royal Kludge se va adapta nevoilor tale. În aplicația dedicată pentru PC îi poți modifica setările în funcție de așteptările tale. Printre altele, vei putea schimba utilizarea tastelor sau vei alege iluminarea de fundal care te interesează. Acest lucru va personaliza tastatura și va face munca și mai confortabilă!

Royal-Kludge/RK100-Negru-Portocaliu/7

Opțiuni multiple de conectivitate

Royal Kludge răspunde nevoilor utilizatorilor și vă oferă posibilitatea de a vă conecta la tastatură în până la 3 moduri diferite! Dacă sunteți fan al soluțiilor tradiționale - alegeți o conexiune prin cablu, folosind un cablu. Cu toate acestea, dacă doriți să scăpați de firele încurcate, conectați-vă la dispozitivele selectate folosind o rețea de 2,4 GHz sau Bluetooth (în care vă puteți conecta la până la 3 dispozitive simultan). În plus, puteți comuta convenabil între dispozitivele conectate, datorită unui comutator special, situat pe tastatură.

Royal-Kludge/RK100-Negru-Portocaliu/2

Timp lung de lucru

Vă faceți griji că tastatura își va pierde puterea în cel mai puțin oportun moment? Cu Royal Kludge, poți abandona acele temeri! Este echipat cu o baterie de 3750 mAh, astfel încât poate funcționa până la 250 de ore. Mai mult, indicatoarele luminoase speciale vă vor informa despre funcționarea curentă a dispozitivului.

Royal-Kludge/RK100-Negru-Portocaliu/5

Iluminare de fundal RGB

Oferă lucrării tale mai multe culori! Tastatura Royal Kludge este echipată cu iluminare de fundal RGB, care include până la 16,80 milioane de culori. În plus, există și 14 moduri diferite la dispoziție. Personalizează culorile pentru starea ta actuală de spirit sau gameplay-ul și dă-ți tastaturii un aspect unic!

Royal-Kludge/RK100-Negru-Portocaliu/8

Compatibilitate ridicată

Dispozitivul Royal Kludge prezintă o compatibilitate ridicată, așa că nu trebuie să vă faceți griji că nu va funcționa cu hardware-ul dvs. Funcționează cu telefoane, șoareci, căști, dar nu numai! De asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sistemul de operare pe care îl utilizați, deoarece această tastatură va funcționa cu Windows, iOS/Mac OS, Android și Linux. Bucurați-vă de libertate excepțională!

Royal-Kludge/RK100-Negru-Portocaliu/3

Inclus

  • tastatură
  • comutatoare suplimentare x 4
  • cheie pentru scoaterea cheii
  • cablu tip C
  • manual de utilizare
Fisa tehnica
ROYAL KLUDGE
RK100-ORANGE
6935280822988
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile