Tastatură mecanică fără fir Royal Kludge RK84 RGB, switch rosu, INN-054541
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Tastatură mecanică fără fir Royal Kludge RK84 RGB, switch rosu, INN-054541

357,00 lei Cu TVA

300,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

89.44 Lei x 4 rate

Descriere

Tastatură mecanică Royal Kludge RK84 RGB, comutator roșu

Dacă sunteți în căutarea de fiabilitate, precizie și performanță excepțională în timpul jocului, tastatura mecanică pentru jocuri Royal Kludge RK84 RGB vă va satisface așteptările. Echipat cu o baterie de 3750mAh, vă va permite să îl utilizați timp de 200 de ore în timp ce lucrați sau jucați jocuri. Mai mult decât atât, RK84 are 84 de taste, oferindu-ți libertatea de a-l folosi în funcție de nevoile tale. Mai mult, veți găsi 4 întrerupătoare suplimentare de linie roșie, care sunt perfecte în caz de urgență. Pe de altă parte, umezirea spumei vă va permite să lucrați în liniște, iar tampoanele de cauciuc și magnetice vor preveni alunecarea.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/1

Extrem de personalizabil

Tastatura ta, regulile tale. Cu software-ul Royal Kludge, aveți control deplin asupra iluminării de fundal. Alegeți dintre 14 moduri sau până la 16,8* (16,77) milioane de culori RGB pentru a crea starea de spirit potrivită în timp ce vă jucați. În plus, reprogramează tastele în funcție de preferințele tale, ajustând-o perfect la stilul tău de joc. În plus, puteți elimina sau atașa și cadrul tastaturii - utilizați-l așa cum vă simțiți confortabil.

Royal-Kludge/RK84-roșu-comutator/6

Înlocuire ușoară a comutatorului

Cu tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui în mod convenabil comutatoarele fără a lipi sau a utiliza instrumente complicate. Cu ajutorul pensetelor incluse, puteți înlocui comutatoarele pentru a face ca tastatura să se potrivească nevoilor dvs.

Royal-Kludge/RK84-red-switch/9

Timp lung de lucru

Echipată cu o baterie cu o capacitate impresionantă de 3750mAh, tastatura pentru jocuri RK84 va permite 200 de ore de utilizare în timp ce lucrați sau jucați jocuri.

Royal-Kludge/RK84-interruptor-roșu/8

Compatibilitate

Indiferent dacă utilizați Windows, iOS, Android sau Linux, această tastatură este gata să funcționeze în funcție de preferințele dvs. Compatibil atât cu dispozitivele desktop, cât și cu dispozitivele mobile, devine un instrument indispensabil pentru muncă și divertisment. Făcând clic pe FN și pe tasta A sau S, puteți comuta între modurile Windows și Mac.

Royal-Kludge/RK84-interruptor-roșu/2

Libertate wireless

Royal Kludge RK84 acceptă trei moduri de operare - cu fir, Bluetooth și 2.4G. Acest lucru vă oferă control deplin asupra modului în care vă conectați la diferite dispozitive. Puteți comuta fără probleme între ele, rămânând în control deplin asupra jocului dvs. Tastatura are două intrări USB-A și o intrare USB-C, care vă permit să conectați dispozitive suplimentare pentru încărcare sau transfer de date.

Royal-Kludge/RK84-roșu-comutator/5

Izolare fonică și design ergonomic

Tastatura are un strat de izolare fonică din spumă, astfel încât să poți lucra în liniște, dar și să nu pierzi senzația de imersiune în lumea prezentată în timpul jocului. Tastatura are si un design ergonomic - tastele sunt dispuse in arc astfel incat cele din randurile din mijloc sa fie pozitionate mai jos decat celelalte.

Royal-Kludge/RK84-roșu-comutator/3

Setul include:

  • Tastatură
  • Comutator RK x 4
  • Picior magnetic x 2
  • Manual
  • Cablu
  • Pensetă pentru schimbarea cheilor
Fisa tehnica
INN-054541
6935280813559
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile