Volan de  jocuri PXN-V9  pentru (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SERIA XBOX S&X / COMUTATOR)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-5%Nou

Volan de jocuri PXN-V9 pentru (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SERIA XBOX S&X / COMUTATOR)

711,55 lei Cu TVA

597,94 lei Fara TVA

749,00 lei -5%

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

178.26 Lei x 4 rate

Descriere

Volan de jocuri PXN-V9

Ești un fan al jocurilor de curse și vrei să simți că te afli pe o pistă adevărată? Volanul PXN-V9 oferă un realism ridicat, parametri personalizabili și o compatibilitate largă. De asemenea, vine cu pedale și cutie de viteze, astfel încât să te poți pune în pielea unui pilot de curse. Roata oferă 8 butoane programabile și port Mini Jack de 3,5 mm.

4.jpg

Adevărat realism

Du jocurile de curse la următorul nivel de imersiune! Volanul PXN-V9 are precizie ridicată și moduri comutabile. Are 2 nivele de rotație, 270° sau 900°, așa că îl puteți personaliza pentru anumite jocuri. În plus, motorul cu vibrație dublă încorporat își adaptează automat funcționarea la anumite producții și evenimente de pe ecran, astfel încât să te poți scufunda și mai adânc în joc.

2.jpg

Compatibilitate largă

Un avantaj major al PXN-V9 este compatibilitatea sa largă. Funcționează cu computere personale, precum și cu consolele PS3, PS4, Xbox One, Xbox Series S&X și Nintendo Switch. Acest lucru vă permite să vă bucurați de un joc realist pe mai multe platforme și să nu vă faceți griji că trebuie să înlocuiți hardware-ul atunci când vă echipați cu un computer sau o consolă nouă.

3.jpg

Pedale si cutie de viteze incluse

Primești și pedale și o cutie de viteze incluse în kit. Pedalele folosesc tehnologia pentru a ajuta la realism, captând senzația mașinii reale. Cutia de viteze oferă 6 trepte plus marșarier. Toate acestea vă fac posibil să vă simțiți ca într-o mașină de curse fără a părăsi casa!

11.jpg

Mai multe posibilități cu aplicația

Obțineți acces la configurația volanului cu aplicația V9 Tool. Puteți regla fin roata schimbând sensibilitatea și parametrii de vibrație. Reglați fin caracteristicile roții pentru a se potrivi nevoilor dvs. particulare sau jocului și bucurați-vă de performanță perfectă.

9.jpg

Fisa tehnica
PXN
INN-033591
6948052900333
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile