Tastatura mecanica gaming Royal Kludge RK89, 89 taste, hotswap, RGB, 85%, keycaps ABS double shot, wireess, portabila, RK89
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tastatura mecanica gaming Royal Kludge RK89, 89 taste, hotswap, RGB, 85%, keycaps ABS double shot, wireess, portabila, RK89

416,50 lei Cu TVA

350,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

104.34 Lei x 4 rate

Descriere

Tastatură mecanică Royal Kludge RK89 RGB, comutator Lemon (alb)

Royal Kludge RK89 RGB este o tastatură echipată cu 89 de butoane care va ușura atât lucrul, cât și jocul. Echipata cu o baterie de 1850mAh, tastatura poate functiona 60 de ore (cu luminile stinse). Următorul său avantaj este izolarea fonică cu spumă dublă, care reduce zgomotul cu 20%. În plus, tastatura are comutatoare Lemon, care se simt foarte asemănătoare cu comutatoarele Cherry MX Red, sau chiar Royal Kludge Red, dar au totuși o cursă mai puțin vizibilă.

Royal-Kludge/RK89-lamaie-switch-alb/6

Capabilitati de personalizare

Capacitatea de personalizare este la îndemână cu software-ul Royal Kludge. Alegeți dintre 14 moduri de iluminare din spate sau până la 16,8* (16,77) milioane de culori RGB pentru a crea atmosfera potrivită în timpul jocului. În plus, personalizați tastele după preferințele dvs. pentru o utilizare cât mai confortabilă a tastaturii. De asemenea, aveți opțiunea de a elimina sau a pune pe rama tastaturii, oferindu-vă libertatea de a o folosi în conformitate cu propriul stil.

Royal-Kludge/RK89-lemon-switch-white/3

Înlocuire ușoară a comutatorului

La tastatura Royal Kludge RK837, puteți înlocui confortabil comutatoarele fără lipire sau folosirea unor instrumente complexe. Cu penseta inclusă, puteți înlocui comutatoarele în funcție de nevoile dvs.

Royal-Kludge/RK89-lemon-switch-white/3

Wszechstronność w działaniu

Versatilitate în acțiune

Compatibilitatea cu diverse sisteme de operare, precum Windows, iOS, Android și Linux, este o caracteristică care vă oferă libertatea de a utiliza tastatura pe diferite platforme. Comutarea fără întreruperi între moduri și suportul pentru diferite dispozitive îl pun în centrul muncii și al divertismentului pentru a face utilizarea dispozitivului cât mai plăcută posibil.

Royal-Kludge/RK89-lemon-switch-alb/2

Wireless si ergonomic

Tastatura Royal Kludge RK89 RGB are trei moduri - cu fir, Bluetooth și 2.4G. Acestea permit controlul deplin asupra conectivității la dispozitive. Două porturi USB-A și un port USB-C permit încărcarea și transferul de date simultan de pe alte dispozitive. Între timp, două straturi de izolare fonică cu spumă elimină zgomotul și fac ca tastatura RK89 să te însoțească într-o atmosferă calmă și prietenoasă cu concentrarea.

Royal-Kludge/RK89-lemon-switch-white/7

Setul include:

  • Tastatură
  • Cablu USB-C
  • Instrucțiuni
Fisa tehnica
ROYAL KLUDGE
RK89
6935280817373
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile