Tester auto, diagnoza OBD2 Auto Diagnostic Scanner AUTOPHIX OM123
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Tester auto, diagnoza OBD2 Auto Diagnostic Scanner AUTOPHIX OM123

248,00 lei Cu TVA

208,40 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

72.15 Lei x 4 rate

Descriere

Descriere detaliată a produsului:

Testerul auto, diagnoza OBD2 Auto Diagnostic Scanner AUTOPHIX OM123 este un instrument esențial pentru orice pasionat de mașini. Cu acest scanner de diagnostic, puteți verifica rapid și precis starea mașinii dumneavoastră, identificând eventualele probleme sau erori de sistem. Este un dispozitiv portabil și ușor de utilizat, perfect pentru utilizarea atât acasă, cât și în atelierul auto.

Caracteristicile produsului:

1. Compatibilitate extinsă: Scannerul de diagnostic Auto AUTOPHIX OM123 este compatibil cu mașinile cu standardul OBD2, indiferent de marca sau modelul acestora. Poate fi utilizat pentru a verifica și a diagnostica orice mașină fabricată după anul 1996.

2. Citirea și ștergerea codurilor de eroare: Acest scanner vă permite să citiți și să ștergeți codurile de eroare ale mașinii dumneavoastră. Aceasta vă ajută să identificați rapid problema și să o rezolvați înainte ca aceasta să se agraveze.

3. Informații detaliate despre vehicul: Oferă informații detaliate despre vehicul, cum ar fi numărul VIN, tipul de motor, temperatura motorului, viteza mașinii și multe altele. Aceste informații vă ajută să monitorizați performanța mașinii și să luați decizii informate în ceea ce privește întreținerea acesteia.

4. Ușor de utilizat: Acest scanner de diagnostic auto este foarte simplu de utilizat, fiind echipat cu un ecran LCD clar și butoane intuitive. Nu este nevoie să fiți un expert în mecanică pentru a putea utiliza acest dispozitiv.

Recomandări de produs:

1. Pentru amatorii de mașini: Acest scanner de diagnostic auto este perfect pentru pasionații de mașini care doresc să-și monitorizeze vehiculele și să rezolve problemele minore de sistem fără a fi nevoie să meargă la un service auto.

2. Pentru mecanici și ateliere auto: AUTOPHIX OM123 este un instrument esențial într-un atelier auto. Cu ajutorul său, mecanicii pot identifica cu ușurință problemele de sistem și pot oferi un diagnostic precis și rapid clienților lor.

3. Pentru șoferii responsabili: Dacă sunteți un șofer responsabil care dorește să aibă întotdeauna control asupra stării mașinii dumneavoastră, acest scanner de diagnostic auto vă va oferi informațiile necesare pentru a lua decizii informate și pentru a preveni eventualele probleme tehnice.

Fisa tehnica
OM123
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)