Tester auto dedicat pentru BMW Mini, Rolls Royce OBDMATE, OBD2 auto cititor de coduri de defecțiune CBS PCM Ulei EPB ETCS, 6900
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Tester auto dedicat pentru BMW Mini, Rolls Royce OBDMATE, OBD2 auto cititor de coduri de defecțiune CBS PCM Ulei EPB ETCS, 6900

405,00 lei Cu TVA

340,34 lei Fara TVA

450,00 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

101.46 Lei x 4 rate

Descriere

Instrument complet de diagnosticare a sistemului pentru BMW- Acest instrument de diagnosticare 6900 pentru BMW/MINI/Rolls Royce este capabil sa citeasca si sa sterge codurile de eroare ale tuturor sistemelor majore, inclusiv motor, ABS, SRS, TCM, BCM, CAS, ECM, Test SAS, EKPS, GWS si baterie, etc. Asa ca puteti obtine o analiza precisa si amanuntita inainte de a merge la mecanic sau de a repara singur masina!

Functii avansate pentru BMW- Scannerul auto OBDMATE 6900 accepta citirea si stergerea codurilor de eroare, afisarea fluxurilor de date si informatii despre versiune, resetarea uleiului, resetarea EPB (frana de parcare electronica), resetarea CBS (serviciul de baza pentru conditie), adaptari PCM Clear ( Modulul de control al puterii), Resetarea ETC (control electronic al adaptarilor corpului clapetei) si inregistrarea bateriei.

Inregistrare profesionala a bateriei- Dupa inlocuirea unei baterii noi, este necesar sa inregistrati inlocuirea bateriei pentru a notifica gestionarea bateriei. Cu inregistrarea bateriei 6900, acest lucru este mult mai usor decat ati crede. Scoateti bateria veche si instalati bateria noua (cu aceleasi specificatii), apoi utilizati instrumentul de scanare de diagnosticare asa cum se arata pe interfata scanerului.

Scaner universal OBD2- Cititorul de coduri auto 6900 cu toate functiile OBD este potrivit pentru toate vehiculele cu conector OBD2 cu 16 pini, nu numai pentru BWM / MINI / Rolls Royce. Acest instrument de scanare de diagnosticare poate citi si sterge codurile de eroare, dezactiva MIL, afiseaza pregatirea I/M, poate citi fluxuri de date, poate prelua informatii despre vehicul, efectua monitorizarea la bord si poate construi biblioteca DTC.

Actualizat online gratuit pe viata- Scannerul de diagnosticare auto 6900 pentru BMW / MINI / Rolls Royce accepta upgrade online de software pe viata, adaugam constant noi parametri, functii si cele mai recente date despre vehicul. Doar descarcati software-ul de pe site-ul web OBDMATE (suporta Win7/8/10/11). Cu cativa pasi simpli, scanerul va fi actualizat la cel mai recent sistem in cateva minute

automotive scanner

Fisa tehnica
AUTOPHIX
6900
0737214294979
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile