Tester Auto AUTOPHIX BAS100, tester baterie,  12V, 100-2000 CCA, albastru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Tester Auto AUTOPHIX BAS100, tester baterie, 12V, 100-2000 CCA, albastru

297,50 lei Cu TVA

250,00 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

84.55 Lei x 4 rate

Descriere

Tester Auto AUTOPHIX BAS100, pentru motociclete, autoturisme, barci, 12V, 100-2000 CCA, albastru

1. AUTOPHIX BAS100 este un tester portabil pentru baterii auto care combină testul de sănătate a bateriei, testul de pornire și testul de încărcare. Poate citi rapid datele bateriei pentru a determina dacă bateria vehiculului trebuie pornită sau înlocuită, precum și starea de ieșire a alternatorului. Preveniți probleme precum dificultățile de pornire a vehiculului din cauza defecțiunii bateriei și protejați fiabilitatea vehiculului și siguranța la conducere.
2. Acest tester de baterie auto de 12 V vă poate oferi parametri fiabili și completi ai bateriei, cum ar fi tensiunea, rezistența internă, curentul de pornire la rece și capacitatea AH, starea de sănătate a bateriei și starea de încărcare etc., astfel încât să puteți decide dacă înlocuiți sau reîncărcați baterie pe baza rezultatelor testului și vă ajută să înțelegeți în prealabil starea bateriei pentru a preveni o posibilă defecțiune a bateriei.
3. Testerul de baterii auto BAS100 este potrivit pentru toate tipurile de baterii de 12V și 24V (CCA de la 100 la 2000), cum ar fi convenționale inundate, AGM plat, AGM spirală, GEL și EFB și respectă mai multe standarde: JIS, EN, DIN, SAE, CCA, BCI, GB, CA, MCA și IEC.
4. Testerul de baterie de 12V este potrivit pentru mașini, motociclete, camioane, RV-uri, ATV-uri, SUV-uri, bărci, iahturi, mașini de tuns iarba și chiar mașini de golf.
5. Procesorul puternic face viteza de testare de 3 ori mai mare decât cele de pe piață. Tehnologia de testare a rezistenței interne AC, senzorii de înaltă calitate, algoritmii excelenți și designul excelent al produsului împreună fac ca testerul de încărcare a bateriei BAS100 să fie precis cu până la 99,99%. Eficiență de diagnosticare îmbunătățită, diagnosticare greșită și reluare redusă, detectarea în timp util a potențialelor probleme ale bateriei și evitarea costurilor ridicate de reparații cauzate de defecțiuni bruște etc.
6. Circuitul intern al testerului de baterii auto BAS100 are funcții de polaritate inversă și de protecție la scurtcircuit, chiar dacă electrodul este conectat accidental la electrodul greșit, nu va cauza deteriorarea testerului sau circuitului vehiculului.
7. Clema de cupru de înaltă calitate adoptă un design anti-scântei, iar senzorul de temperatură de înaltă calitate încorporat și designul de disipare a căldurii asigură protecție împotriva supraîncălzirii.
8. Testerul de baterie BAS100 adoptă un ecran LCD mare pentru a clarifica rezultatele testului dintr-o privire; 4 butoane simple te ajută să finalizezi testul; analizează automat datele de testare și oferă sugestii de diagnostic; Clemele de înaltă calitate pentru baterie asigură un contact bun.
9. Suportă mai multe limbi, convenabil pentru utilizatori din diferite țări și regiuni.

Fisa tehnica
AUTOPHIX
BAS100
0737214297321
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)