Scaner de diagnosticare OBD2 Ancel, citire si stergere coduri eronate, LCD, negru
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Scaner de diagnosticare OBD2 Ancel, citire si stergere coduri eronate, LCD, negru

356,37 lei Cu TVA

299,47 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
notifications_active Ultimele produse in stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

99.30 Lei x 4 rate

Descriere
Producător Ancel
Model AD530
Protocoale acceptate OBDII/EOBD+CAN
Funcții Citirea codului de eroare, ștergerea codului de eroare, revizuirea datelor în direct (Date live), Testul de pregătire I/M (Întreținerea inspecției), Citirea datelor Freeze Frame, Testul senzorului O2, testele sistemului EVAP, monitorizarea în direct a diferiților parametri ai vehiculului
Tipul de afișare LCD

Scaner de diagnosticare Ancel OBD2, citire si stergere coduri eronate, LCD, negru

Scanerul Ancel AD530 este un instrument cuprinzător de diagnosticare OBD2 care oferă o gamă largă de funcții pentru a identifica rapid și precis problemele vehiculului. Echipat cu suport pentru toate cele 10 moduri de service OBD-II, AD530 este ideal pentru mecanicii profesioniști și utilizatorii casnici avansați care au nevoie de diagnosticare aprofundată a vehiculului.

6.jpg

Funcții multiple de diagnosticare

AD530 nu numai că citește și șterge codurile de defecțiune, dar oferă și funcții avansate, cum ar fi monitorizarea datelor în direct, testul de pregătire I/M (întreținere prin inspecție), citirea datelor Freeze Frame, testul senzorului O2 și testele sistemului EVAP. Suportul pentru o varietate de protocoale, inclusiv CAN, asigură compatibilitatea cu o gamă largă de vehicule.

5.jpg

Reprezentarea grafică a datelor și diagnosticarea bateriei

Una dintre caracteristicile cheie ale AD530 este capacitatea sa de a reprezenta grafic datele vehiculului, permițând înțelegerea mai ușoară a stării vehiculului. În plus, scanerul oferă o funcție de diagnosticare a bateriei, care arată tensiunea curentă a bateriei și istoricul modificărilor, permițând detectarea mai devreme a potențialelor probleme.

8.jpg

Interfață intuitivă și operare simplă

Scanerul are un ecran color mare, care, împreună cu o interfață intuitivă de utilizator, face operarea dispozitivului extrem de ușoară. Butoanele de navigare și funcții facilitează accesul la diferite funcții de diagnosticare, precum și comutarea rapidă între diferite opțiuni de meniu.

2.jpg

Compatibilitate și multilingvism

AD530 este compatibil cu majoritatea vehiculelor americane fabricate din 1996, vehiculelor europene din 2003 și vehiculelor asiatice din 2005, ceea ce îl face un instrument de diagnosticare universal. În plus, scanerul acceptă mai multe limbi, extinzându-și disponibilitatea pe diverse piețe internaționale.

9.jpg

Fisa tehnica
ANCEL
INN-069087
5906168439100
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
chat Comentarii (0)