Tester auto profesional AIOBD 4009 diagnoza OBD2 Auto Diagnostic Scanner, testeaza erorile legate de emisie
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Stoc epuizat

Tester auto profesional AIOBD 4009 diagnoza OBD2 Auto Diagnostic Scanner, testeaza erorile legate de emisie

297,50 lei Cu TVA

250,00 lei Fara TVA

block Stoc epuizat
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

74.53 Lei x 4 rate

Descriere

Testerul auto AIOBD 4009 este un instrument profesional de scanare, permite proprietarilor de autovehicule sa verifice starea emisiilor auto a masinii si sa rezolve problemele de baza ale motorului rapid si eficient. Functioneaza pentru autovehiculele din 1996 automobile din SUA, din 2000 automobile din UE si din Asia din 2006; Suporta toate protocoalele OBD II: CAN, J1850 PWM, J1850 VPW, ISO9141 si KWP2000.

Un mod usor de a economisi bani si timp. Afla inainte de a merge la service care este problema semnalata de masina ta. Testeaza toate modelele auto intre 1996 si 2017 care au mufa ODB2. 

Nu are baterii, se poate tine in torpedou si folosi ori de cate ori este necesar. Nu necesita conectarea la un laptop, dispozitivul avand ecran LCD pentru afisarea informatiilor.

Nu arata doar codul de eroare ci si la ce se refera acel cod !

Functii de citire cod AIOBD 4009

1. Citeste si sterge codurile de eroare ale motorului, atat codurile generice cat si codurile specifice producatorului, reseteaza erorile.

2. Biblioteca de cautare DTC incorporata pentru recuperarea manuala si prezinta definitia codului

3. I / M Pregatirea pentru a verifica functionarea necorespunzatoare, sistemul de combustibil si componenta Comprehensiva

4. Afiseaza toate elementele fluxului de date sau selecteaza un anumit element de date live cu un grafic

5.Verifica parametrii vehiculului inregistrati de ECU atunci cand apare o eroare legata de emisie

6.Testul senzorului O2 permite regasirea si vizualizarea rezultatelor testelor erorilor senzorului O2 pentru cele mai performante teste efectuate de la computerul de bord al vehiculului

7.Testarea erorilor din bord poate fi utilizata pentru a citi rezultatele erorilor diagnostice din bord

8.Testul sistemului EVAV va permite sa initiati un test de etanseitate pentru sistemul EVAP al vehiculului (nu toate vehiculele suporta testul EVAP, depinde de ceea ce este instalat pe sistemul OBDII de catre producator)

9.In informatiile despre vehicul se afiseaza numarul de identificare al vehiculului (VIN), codul de identificare (CID) si CVN (numarul de verificare a calibrarii)

Caracteristicile AIOBD 4009 Code Reader


1. Ecran color mare, design la moda, usor de operat
2. Programe de afisare grafica
3. Cheia de pregatire I / M - verifica disponibilitatea emisiilor de stat
4.Citeste, inregistreaza si reda DTC si informatii despre vehicul
5.Suporta mai multe date (flux de date / cadru de inghet) pentru vehiculele cu aprindere prin comprimare
6.Optiuni de meniu multilingv si definitii de cod (engleza, spaniola, franceza, germana, Rusia .....)

Descriere AIOBD 4009 Code Reader


【A PROFESIONAL DOCTOR VEHICLE】 Scanerul obd2 poate citi rapid si sterge DTC-urile (codurile de eroare ale motorului). Accesul la starea de pregatire a emisiilor, definitiile DTC pe ecran si biblioteca de cautare incorporata DTC va permit sa determinati cu precizie cauzele luminii motorului de verificare si sa dezactivati lampa de semnalizare a defectiunilor MIL. 


【FUNCTII MULTIPLE】 AIOBD4009 este un instrument universal pentru verificarea sistemului motorului la majoritatea vehiculelor. Poate citi codurile de defectiuni ale motorului, sterge codurile de eroare, dezactiveaza indicatorul MIL ("Verificati motorul") si vizualizeaza date live si ingheata datele cadrului, afiseaza starea de pregatire a I / M. Mai ales, acest nou instrument de diagnosticare a motorului poate citi codurile istorice (in memorie) / in asteptare (intermitente) si istorice si poate afisa definitii

【Compatibilitate puternica】 Lucrari la majoritatea vehiculelor vandute in SUA cu anul modelului din 1996 sau mai nou; Suporta toate protocoalele OBDII: KWP2000, ISO9141, J1850 VPW, J1850 PWM si CAN (Controller Area Network); Lucreaza cu limbile engleza, germana, franceza, spaniola, finlandeza, olandeza, rusa si portugheza; Nu necesita nici o baterie sau incarcator. Acesta este alimentat direct de la conectorul de date OBDII Data Link din vehiculul dumneavoastra.

【DIAGNOSTIC OBDII EXCLUSIV】 Suporta senzorul O2 si testul EVAP (Evaporative Control). Scanerul de cod AD410 initiaza un sistem EVAP al unui vehicul de testare a scurgerilor prin monitorizarea integritatii sistemului rezervorului de combustibil; testul senzorului O2 este pentru monitorizarea si reglarea amestecului de aer / combustibil, care poate identifica probleme legate de eficienta combustibilului si de emisiile vehiculelor.

Fisa tehnica
4009
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile