Transmitator Wifi Sonoff TH Elite cu functie de masurare a temperaturii si umiditatii, HRT-136999
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Transmitator Wifi Sonoff TH Elite cu functie de masurare a temperaturii si umiditatii, HRT-136999

95,39 lei Cu TVA

80,16 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Transmitator Wifi Sonoff TH Elite cu functie de masurare a temperaturii si umiditatii Sonoff THR316D

Sonoff THR316D este un releu de 20 A care isi va gasi utilizarea in piscine interioare, crame sau terarii. De asemenea, va functiona bine pentru incalzirea casei, sistemele de irigare sau sere. Produsul functioneaza cu senzori de temperatura si umiditate. De asemenea, puteti crea programe din aplicatie si puteti utiliza modul automat.

 

Compatibil

Releul Sonoff accepta dispozitive cu un consum mare de energie, de exemplu, incalzirea prin pardoseala. In plus, conectorul RJ9 4P4C va permite sa conectati produsul la alte echipamente. In functie de senzorul conectat, puteti controla temperatura, folosind senzorul ermetic DS18B20, umiditatea (SI7021) sau umiditatea solului, ceea ce permite senzorul MS01. Produsul functioneaza si cu Home Assistant si IFTTT, pentru o mai mare libertate de utilizare. 

 

Telecomanda

Produsul va permite sa va gestionati dispozitivele de la distanta prin aplicatia eWeLink. De la acesta, puteti porni/opri dispozitivul indiferent unde va aflati. In plus, este posibil sa setati un cronometru sau un program, iar cele 8 programe disponibile va vor permite sa personalizati functionarea lui THR316D si sa economisiti bani la factura de energie electrica. Produsul este compatibil si cu Amazon Alexa si Google Assistant. In plus, cu suport LAN, puteti utiliza comutatorul chiar si atunci cand accesul la retea este temporar indisponibil.

 

Sa fii la curent

Comutatorul inteligent Sonoff monitorizeaza temperatura si umiditatea in timp real. Daca echipamentul este pornit/oprit sau dispozitivele ating valoarea setata de dvs., veti fi anuntat prin intermediul aplicatiei. De asemenea, puteti automatiza comutatorul cu dispozitive inteligente, de exemplu, prize inteligente sau incalzitoare. Asta nu e tot! Aplicatia va permite, de asemenea, sa vizualizati istoricul temperaturii si umiditatii sub forma de grafic pe ora, zi si luna. Si puteti exporta datele istorice pentru ultimele 6 luni in format xlsx.

 

Design atent

Comutatorul inteligent Sonoff THR316D se remarca prin designul sau atent gandit. Produsul are un buton mare pe care il utilizati pentru a porni/opri dispozitivul. Sina de montare inclusa va permite sa atasati cu usurinta dispozitivul in locatia dorita, iar scutul din fata asigura siguranta. In plus, un sistem de cablare imbunatatit protejeaza impotriva scurtcircuitelor.

 

Siguranta utilizarii

Comutatorul foloseste materiale de inalta calitate care indeplinesc cerintele UL si RoHS. Este fabricat din PC rezistent la flacara si, datorita designului sau atent gandit, il puteti utiliza in siguranta in conditii meteorologice nefavorabile, de exemplu, furtuni. In plus, conectorul RJ9 4P4C asigura o conexiune stabila si fiabila.

 

Inclus

  • releu inteligent
  • sina de montare
  • manual de instructiuni

Specificatie:

Producator Sonoff
Model THR316D
Culoare alb
Material PC V0
Voltaj 100-240V ~50/60 Hz 16A max
Wifi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Dimensiuni 98 x 54 mm
Fisa tehnica
HRT-136999
6920075777529
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile