Casti wireless Dudao Magnetic Suction, tip In-Ear, Bluetooth, alb, HRT-69864
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Casti wireless Dudao Magnetic Suction, tip In-Ear, Bluetooth, alb, HRT-69864

31,11 lei Cu TVA

26,14 lei Fara TVA

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Achizitii securizate
Livrare rapida
14 zile retur
Descriere

Dudao Magnetic Suction In-Ear Wireless Bluetooth Headphones (U5B)

Apreciați ascultarea confortabilă a muzicii fără distrageri inutile? Modelul prezentat de la Dudao este făcut special pentru dvs. Primul lucru care îți atrage atenția este designul său caracteristic. Căștile sunt atașate la o bandă pentru cap care se sprijină confortabil pe gât în timpul utilizării echipamentului. Datorită acestui fapt, obțineți un suport stabil pentru întregul set și nu trebuie să vă faceți griji că veți pierde căștile, așa cum se întâmplă adesea în cazul variantelor clasice fără fir.

Specificații:

 • Marca: Dudao: Dudao
 • Tip: Căști magnetice fără fir
 • Tip de căști: in-ear, wireless
 • Material: ABS + TPE + silicon
 • Comunicare: Bluetooth
 • Răspunsul în frecvență: 20 - 20kHz

Setul conține:

 • 1x Căști magnetice fără fir

Cele mai importante caracteristici:

 • Design elegant al căștilor bazat pe un design de bandă pentru cap
 • Telecomandă convenabilă de utilizat
 • Sunet curat și clar
 • Sfaturi magnetice pentru căști

Calitate sonoră și control convenabil

Setul de căști wireless de la Dudao este un gadget convenabil. Obțineți un echipament cu un design interesant și distinctiv. Calitatea sunetului este foarte bună, este curat și are un timbru perfect. În plus, nu trebuie să scoateți de fiecare dată telefonul pentru a controla echipamentul. După ce împerecheați căștile cu telefonul prin Bluetooth, puteți folosi în mod convenabil telecomanda din brățară. Cu ajutorul acesteia, puteți să reduceți sau să măriți volumul muzicii în mod confortabil și chiar să schimbați piesa la următoarea.

Construcția solidă și designul interesant al căștilor

Căștile sunt clasificate ca seturi fără fir - le puteți conecta cu telefonul folosind transmisia standard Bluetooth. Banda pe care sunt montate căștile a fost proiectată în așa fel încât să se sprijine confortabil pe gât și să nu alunece de pe gât în timpul mișcării. O soluție interesantă sunt magneții special montați. Datorită acestui accesoriu, căștile care atârnă liber de gât se conectează între ele - nu se încurcă și, în același timp, evitați o situație în care ați putea prinde ceva cu ele.

Adaptarea perfectă a căștilor

Căștile prezentate de la Dudao sunt concepute în așa fel încât să adere perfect la orice formă a urechii și, astfel, să suprime perfect sunetele care vin din exterior. Un avantaj suplimentar este posibilitatea de a le regla în funcție de preferințele dumneavoastră. În acest scop, puteți folosi suprapuneri din silicon - mai mici sau mai mari - cu ajutorul cărora puteți ajusta fiecare dintre căști.

.

Fisa tehnica
Dudao
HRT-69864
6973687241445
CN
8518300090 Căști intraauriculare.
MOQ
30
Cantitate într-un ambalaj colectiv
30
ID
69864-uniw
Traducere
cze
eng
fre
ger
ita
spa
ukr
Adâncimea ambalajului produsului în cm
20,5
Înălțimea ambalajului produsului în cm
15,2
Lățimea ambalajului produsului în cm
3,7
Culoare principală
Alb
EAN
6973687241445
Cod producător
U5B
Greutate totală în grame
150
Tipul de pachet
Caseta
Tipul de conexiune pentru căști
Bluetooth fără fir
Tipul de căști
Căști
Livrare si retur
Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti
 • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
 • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
 • "Outstanding customer service." - Jack
 • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile