Ceas smart Kospet Magic 4, display 1.32 inch, 5ATM, tensiune arteriala, pedometru, ritm cardiac, bluetooth 5.0, roz, MAGIC4
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Ceas smart Kospet Magic 4, display 1.32 inch, 5ATM, tensiune arteriala, pedometru, ritm cardiac, bluetooth 5.0, roz, MAGIC4

176,72 lei Cu TVA

148,50 lei Fara TVA

196,35 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

44.27 Lei x 4 rate

Descriere

Ceas smart Kospet Magic 4, display 1.32 inch, 5ATM,

tensiune arteriala, pedometru, ritm cardiac,

bluetooth 5.0, MAGIC4

 

Ecran:

Ecranul ceasului Kospet Magic 4 este un ecran TFT de 1,32 inch cu o rezolutie de 360*360 pixeli pentru a afisa continutul, claritatea culorii si luminozitatea sunt excelente, chiar si cand purtati ceasul in lumina soarelui.

 

Fete de ceas Kospet Magic 4:

In ceea ce priveste fetele de ceas, ceasul inteligent Kospet Magic 4 are multe fete de ceas preinstalate, puteti comuta cu usurinta intre ele apasand lung pe ecranul de pornire sau prin aplicatia Da Fit, daca doriti mai multe fete de ceas sunt peste 80 de modele online disponibile pentru descarcare.

Rezistent la apa:

Kospet Magic 4 este rezistent la apa, cu protectie de 5 ATM, ceea ce este un lucru grozav, astfel incat il puteti purta cand va spalati pe maini, in timpul dusului sau in piscina.

Performanta ceasului:

Cand vine vorba de performanta, Kospet Magic 4 adopta cipul Realtek-8762dk incorporat pentru o viteza de raspuns mai rapida si o procesare mai rapida a datelor. Pentru sanatatea ta, acest dispozitiv are un senzor de ritm cardiac si un senzor G, astfel incat acest dispozitiv portabil iti monitorizeaza miscarea in fiecare moment si are grija de tine pe tot parcursul zilei.

Acest ceas are Bluetooth 5.0, asa ca nu te vei confrunta cu probleme, este cel mai rapid si mai stabil. Aceasta versiune este compatibila cu Android 6.0 si versiuni ulterioare sau iOS 10.0 si versiuni ulterioare, astfel incat conexiunea sa se face prin aplicatia Da Fit.

Kospet Magic 4 Functii de sanatate si fitness:

Ceasul inteligent Kospet Magic 4 este echipat cu moduri multi-sport pentru a se potrivi oricarei nevoi, inclusiv mers pe jos, alergare in aer liber, alergare in interior, inot, ciclism, sarituri, tenis de masa, badminton, tenis, alpinism, baschet, fotbal, baseball, spinning , dans, yoga.

Pe langa functiile sportive, puteti monitoriza ritmul cardiac in timp real pentru a verifica daca inima bate normal si puteti monitoriza somnul pentru a va masura somnul total, somnul profund si timpul de trezire pentru a va oferi o analiza a tiparelor de somn. Monitorizati tensiunea arteriala si masurati nivelul de oxigen din sange in timp real pentru a imbunatati capacitatea sistemului cardiovascular si de a preveni nivelul scazut de oxigen din sange.

Notificari

Notificarile sunt clar vizibile si usor de citit. Puteti alege o multime de aplicatii populare diferite pentru a trimite notificari pe ceasul inteligent Kospet Magic 4, de exemplu, sunt acceptate WhatsApp, Twitter, Facebook, Instagram, SMS, WeChat si alte aplicatii.

De asemenea, puteti accesa notificari de apel sau mesaj cu multe alte functii, cum ar fi cronometru, alarma, calendar, memento-uri, controlul de la distanta al camerei pentru a face selfie-uri cu o atingere pe ecran si puteti controla muzica.

Durata de viata a bateriei si timpul de incarcare Kospet Magic 4

La final, ceasul inteligent Kospet Magic 4 ofera o baterie cu o capacitate de 230mAh care va va oferi pana la 7 zile de utilizare normala si 35 de zile in modul standby.

 

Fisa tehnica
MAGIC4-PINK
0678506208994
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile