Incarcator auto fara fir Baseus cu suport MagSafe 15W pentru gura de aerisire + USB tip C 25W alb (CW01)

187,47 lei
cu TVA
 Stoc epuizat
 

Achizitii securizate

 

Livrare rapida

 

14 zile retur

Descriere

Baseus încărcător auto fără fir Baseus cu suport MagSafe 15W + USB Type C 25W alb (CW01)

Un încărcător auto funcțional Baseus CW01 echipat cu un port USB-C de 25W și un suport cu un încărcător MagSafe de 15W pentru aerisire. Această conexiune vă permite să vă încărcați în siguranță iPhone-ul, precum și echipamentul pasagerului dvs., indiferent de tipul de conector de pe telefonul său! Încărcătorul este dotat cu iluminare cu LED-uri de dispoziție, care indică și starea actuală a încărcătorului.

Specificații:

 • Marca: Baseus
 • Model: Baseus
 • Model: CW01
 • Material: ABS+PC+silicon
 • Intrare: DC 12-24V
 • Ieșire USB-C: 5V / 3A, 9V / 2.77A, 12V / 2.08A (Max 25W)
 • Ieșire MagSafe: 5W / 7.5W / 10W / 15W (Max)
 • Putere totală de ieșire: 40W (15W + 25W)
 • Lungime cablu: 1.2m

Setul conține:

 • 1 x încărcător auto
 • 1 x manual de utilizare

Cele mai importante caracteristici:

 • Dispozitiv 2 în 1 - Port USB-C cu o putere maximă de 25W și un suport cu un încărcător MagSafe - 15W Max.
 • Reglarea automată a curentului necesar în funcție de dispozitivele pentru diferite nevoi de încărcare
 • Montare stabilă și fără probleme în priza de aerisire
 • Comutator de încărcare wireless
 • Iluminare ambientală cu LED-uri

Siguranța utilizării

Producătorul a echipat încărcătorul auto cu o serie de protecții, inclusiv:

 1. Protecție de înaltă tensiune
 2. Protecție la supracurent
 3. Protecție la suprasarcină
 4. Protecție electrostatică
 5. Protecție la scurtcircuit
 6. Protecție la supraîncălzire

135773.jpg

Fisa tehnica

Baseus
HRT-135773
Fisa tehnica
CN
8504 40 30 90 - încărcătoare USB pentru telefoane
MOQ
32
Cantitate într-un ambalaj colectiv
32
ID
135773-uniw
Traducere
ukr
Traducere
ita
Traducere
ger
Traducere
fre
Traducere
cze
Traducere
eng
Traducere
spa
Adâncimea ambalajului produsului în cm
5,3
Înălțimea ambalajului produsului în cm
15,1
Lățimea ambalajului produsului în cm
10,5
Culoare principală
Alb
EAN
6932172616892
Cod producător
SUCX040102
Sarcina maximă (W)
20W
Cablu inclus
Nu
Greutate totală în grame
125
Tipul de pachet
Caseta
Tipul de conector
USB tip C (femelă)
Numărul de conectori de ieșire
1
Tipul de încărcător
Mașină

Livrare si retur

Politica de retur

Produsele achizitionate la distanta:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
 Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul persoana fizica are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit)  si ambalajul original. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse care odata utilizate nu mai pot fi refolosite sau prezinta urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Rambursarea sumei achitate:
 Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data notificarii SC Pyramid Computers & ServicesSRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de catre client.
 SC Pyramid Computers & ServicesSRL. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC Pyramid Computers & ServicesSRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta).

 Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalaju loriginal cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit), cheltuielile de returnare vor fi suportate de client.

Politica de returnare a produselor, conform O.G. 34/2014 , se aplica numai vanzarilor facute catre clientii persoane fizice.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil), sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, deasemenea produsele care nu mai pot fi reutilizate nu se accepta ca retur.

Incheierea contractului la distanță se consideră încheiat atunci cînd clientul a primit o confirmarea prin e-mail.

Returnarea produselor cu defecte

In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat nefunctional, sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris pe adresa de mail : vanzari@efire.ro, in termen de 24 de ore de la primirea produsului. In cazul in care defectiunea nu a fost semnalata in maxim 24 de ore de la livrare, produsul nu va fi inlocuit.

Alte mentiuni legate de returnarea produselor

Nu se pot returna urmatoarele categorii de produsele:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri
- Produse aduse pe comenzi speciale.

- Filtrele sau consumabilele cumparate separat sau cele care fac parte componenta a produselor, contravaloarea acestora din urma se va scade din valoare produsului returnat.

 In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara niciun cost suplimentar din partea clientului, dupa ce, in prealabil, a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 24 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

La livrarea coletului, clientul are dreptul de a refuza produsele ale caror ambalaje au fost deteriorate. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii.

Pentru a notificarea SC Pyramid Computers & ServicesSRL cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul poate completa formularul de returnare produse din contul dumneavoastra.

Livrare

Toate comenzile realizate pana in ora 16 se vor pregatii si expedia in aceeasi zi, iar cele sosite dupa aceasta ora se vor finaliza in ziua urmatoare. De la primirea mesaj-ului de confirmarea a finalizarii comenzii se aplica termenul de livrare standard de 24 de ore, care poate ajunge si la maxim 48 de ore, exceptie facand perioadele cu Sarbatori Legale, promotiile Black Friday si alte perioade extrem de aglomerate la care se vor face referire pe site in momentul in care se constata ca pot interveni intarzieri.

NOTA : Magazinul online eFire.ro nu vinde in strainatate

IMPORTANT :

    Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la Fan Courier, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. In cazul in care agentul nu are un proces verbal ii soliciti sa scrie pe AWB starea deteriorata a cutie sau produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare, iar produsul nu va fi schimbat. 

Clienti multumiti

 • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
 • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
 • "Outstanding customer service." - Jack
 • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile