Smartwatch Kospet, apelare vocala, sport, display TFT 1.69 inch, monitorizare ritm cardiac, pedometru, notificari push, MAGIC3S
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10%

Smartwatch Kospet, apelare vocala, sport, display TFT 1.69 inch, monitorizare ritm cardiac, pedometru, notificari push, MAGIC3S

203,49 lei Cu TVA

171,00 lei Fara TVA

226,10 lei -10%

Termen de livrare: 24 ore
check In stoc
Livrare rapida
Toate produsele sunt in depozitul nostru
Achizitii securizate
14 zile retur

Credit module tbi bank 3.3.5

50.98 Lei x 4 rate

Descriere

Smartwatch Kospet, sport, display TFT 1.69 inch, waterproof, monitorizare ritm cardiac, pedometru, notificari push, baterie 260 mAh, MAGIC3S

 

Monitorizarea starii de sanatate in timp real, ritmul cardiac, tensiunea arteriala si monitorizarea somnului, aveti grija de starea dumneavoastra de sanatate.

O extensie portabila pentru smartphone-uri nu rata niciodata un apel. Dispune de memento apel, refuz cu un singur clic.

Apel vocal Bluetooth

Sincronizati agenda telefonului mobil, este mai convenabil sa raspundeti/apelati cu ajutorul smartwatch-ului, eliberati-va mainile oricand si comunicati mai liber.

Monitorizare a datelor de sanatate

Ceasul inteligent are un senzor G, un monitor de ritm cardiac, un senzor de tensiune arteriala si un monitor al ratei de oxigen din sange. Puteti analiza ritmul cardiac de-a lungul a 24 de ore pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivul de sanatate.

Display TFT de 1.69 inch

In ceea ce priveste afisarea ecranului, smartwatch-ul Kospet are o dimensiune a ecranului tactil de 1.69 inch. Ecranul este de o inalta definitie, culori vii, clare, cu o luminozitate buna, astfel incat sa puteti vedea ecranul chiar si in zilele insorite.

 

In ceea ce priveste functiile, noul smartwatch va poate urmari pasii, distanta, caloriile si monitoriza somnul, care va permite sa stiti tot ce doriti despre obiceiurile dumneavoastra.

De asemenea, ceasul are cateva aplicatii incorporate destul de utile, inclusiv cronometru, ceas cu alarma, calendar, memento de activitate, prognoza meteo, control al camerei telefonului de la distanta, redare muzica.

Kospet MAGIC 3S, are un acumulator de 260 mAh cu un timp de asteptare de 15 zile la o singura incarcare cu senzorii activati. Timpul de asteptare este suficient pentru 60 de zile daca ii dezactivati senzorii, dureaza aproximativ doua ore pentru a incarca bateria complet.

IP67 rezistent la apa, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la transpiratie sau la zile ploioase.

De asemenea ceasul are o lanterna led, care este foarte folositoare in momentul in care aveti nevoie de o sursa de iluminat.

 

 

 

Fisa tehnica
MAGIC3S
Clienti multumiti
  • "Produse excelente, livrate a doua zi." - Gabi Dumitrescu
  • "Foarte multumit de testerul auto" - Liviu
  • "Buna ! Referitor la comanda. 

    Top rau masina de tuns! 

    Am tuns deja vreo 10-15 clienti si pot sa zic ca e ceea ce trebuie! Inainte de asta aveam o masina de tuns Pop Barber la 500-600 de lei, deci o bate la fund pe aia. 

    Bravo voua ca importati chestii de calitate! O sa mai revin si cu alte comenzi!" - Gabriel
  • "Sunteti cei mai buni! Multumesc!" - Tatiana Vasile
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: